پیشرفت برنامه اشتغال‌زایی دولت در چهارماه ابتدای سال/ پرتقاضاترین شغل توسط کارفرمایان کدام است؟

معاون اشتغال وزارت کار گفت: در چهار ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، برنامه اشتغال‌زایی دولت چهار درصد جلوتر است.

محمود کریمی بیرانوند معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: تحقق ایجاد سالانه یک میلیون شغل که برنامه دولت از ابتدای تشکیل بوده هر ساله در ابتدای سال برنامه ریزی می‏‌شود و تعهدات به صورت دستگاهی و استانی تقسیم و توسط وزیر کار و وزیر کشور به استان‏ها ابلاغ می‏‌شود.

وی با بیان اینکه این تعهدات فروردین ماه امسال به استانداران ابلاغ شد گفت: بر اساس آنچه پیش‏ بینی شده نرخ بیکاری باید کاهشی باشد که خوشبختانه در بهار ۱۴۰۲ روند به همین شکل پیش رفت.

کریمی بیرانوند اظهار کرد: تعهدی که امسال برای اشتغال کشور در نظر گرفته شده یک میلیون و ۸۸ هزار و ۶۰۹ فرصت شغلی است که در میان ۳۱ استان کشور تقسیم شده است.

معاون اشتغال وزیر کار گفت: اصلی‏‌ترین دلیل جلوتر رفتن برنامه اشتغال‌زایی دولت در چهارماه امسال اجرایی شدن تعهد دستگاه‌های اجرایی ذیربط است که براساس آخرین گزارشی که از سامانه رصد ملّی اشتغال گرفته شده، در چهار ماهه اول امسال، دستگاه‌هایی که در برنامه اشتغال‌زایی دولت متعهد به ایجاد یا حمایت از اشتغال شده بودند، میزان عملکرد‏شان به ۲۴ درصد رسیده در حالی که این میزان در سال گذشته در همین بازه زمانی ۱۹/۵ درصد بود که نشان دهنده این است که برنامه اشتغال‌زایی امسال از سال گذشته چهار درصد جلوتر است.

وی در خصوص میران ثبت فرصت‌‏های شغلی توسط دستگاه‌های اجرایی در سامانه ملّی رصد اشتغال در چهار ماهه نخست امسال گفت: وزارت صمت ۲۰ درصد، سازمان بهزیستی حدود ۲۳ درصد، بنیاد برکت بیش از ۱۵ درصد، کمیته امداد امام خمینی (ره) بیش از ۱۵ درصد، بسیج سازندگی بیش از ۳۲ درصد، وزارت جهاد کشاورزی ۲۵ درصد و مراکز آموزش فنی وحرفه‌ای ۳۵ درصد به تعهدات خود در زمینه اشتغال‌زایی عمل کردند. 

کریمی بیرانوند افزود: در بین استان‏ها نیز قزوین، هرمزگان و بوشهر بیشترین ثبت فرصت شغلی را به نسبت تعهداتشان داشتند و سه استان اصفهان، گلستان و گیلان هم کمترین تعهد را ثبت کردند.

 معاون وزیر کار یکی از پرتقاضاترین شغل‏های مورد نیاز کارفرمایان و کاریابی‏‌ها را مربیان آموزش فنی وحرفه‌ای عنوان کرد و گفت: دلیل اصلی تقاضای زیاد این است که صدور مجوز تأسیس آموزشگاه‌های آزاد فنی وحرفه‌ای در دولت تسهیل شد و به سه روز کاری کاهش یافت به همین دلیل مراکز متعددی در سراسر کشور به وجود آمدند که کارجو را صاحب مهارت کنند و آن طرف به مربیانی نیاز دارند که بتواند به کارجو مهارت کاربردی آموزش دهد.

برچسب ها: اشتغال ، وزارت کار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
United Arab Emirates
ناشناس^%&
۱۲:۵۹ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
اشتغال زایی رو در مهر ماه برسی میکنند نه اینکه در بهار و تابستان تقاضا برای کارهای فصلی زیاد هست هههههههه
دوما با این حقوق کارگری که امسال پرداخت میشود کی حاضره با این حقوق بره سر کار یک ماه جون بکند برای مخارج 10 روزش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۴ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
در همه جای دنیا خودرو را دولت ها بعنوان وسیله رفاهی و در دسترس خریداران قرار می‌دهند در کشور ما شده عامل فشار به مردم و همه زندگی مردم تحت تاثیر این صنعت ورشکسته قرارگرفته از قطعات و تعمیرات تا کرایه و اجاره تا کی این فشار ادامه دارد با واردات هزار دستگاه بعد از 6ماه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۰ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
رو کاغذ همه چی ردیفه
ما چقدر خوشبختیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۸ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
این ها همش شعار و دروغ هست تو شهرهاو استان های فقیر نشین کار وجود ندارد........؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۴ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
من شغل میخوام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۸ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
اونایی که فنی کارند احتمالا خودشون شغل دارندو نیاز به تدریس ندارند شاید برای همین مربی فنی کمه
آخرین اخبار